blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG ogames
ČLÁNKY
DISKUSIE
SLEDOVAŤ BLOG
Vitajte na mojom Blogu.
Origins



Dojmy:Batman Arkham Origins
pridal Origins 5.10. 2013 o 15:20



Podme si zhrnúť čo všetko sme sa o novom pokračovaní Arkham série dozvedeli.

Začneme teda u príbehu. Ten prebieha počas vianočných sviatkov a časovo je vsadený ešte pred Arkham Asylum a Arkham City. Hlavným nepriateľom Batmana je tentoraz Black Mask, ktorý proti nemu poštve nielen svojich kolegov ale ešte aj GCPD. Batman tak neloví, ale je lovený. Batman má tak pred sebou náročnú úlohu kde okrem toho, že sa nemôže nechať zabiť musí ostatných presvedčiť, že nie on je ten zlý.

Gotham City bude teda rozdelené na dve časti – Old a New Gotham. Už len názov hovorí o tom, že obe časti budú aj podľa toho tak vyzerať. Nová časť okrem modernejšej architektúry bude disponovať aj dva krát väčšou rozlohou. Príjemné spestrenie je tiež presúvanie sa medzi lokáciami Batwingom, čo je však negatívum, nebudete ho priamo ovládať. 

Po meste nebude možné voľné pobehovanie ako v GTA a pôjde zase o sandbox kde sa vám jednotlivé časti mesta budú odkrývať postupne. Tie sú strážené vežami, ktoré môžete zlikvidovať iba prostredníctvom špeciálnych výziev a tie budú mať aj rôzne obtiažnosti.

Nepriateľov budete môcť tradične likvidovať Stealth spôsobom, či budete môcť visieť vo vzduchu alebo sa potichu priblížiť k nepriateľovy a potichu ho schodíte k zemi. V tomto smere môžeme čakať mnoho ďalších aktualizácii nie len čo sa predmetov týka ale aj Batmanových schopností. Novinka je tak napríklad vystreľovaci hák pre rýchlejší presun. Freeflow je bojový systém, ktorý je už sám o sebe skvelý a bude ešte vylepšený s novými možnosťami ako klátiť nepriateľov. Dizajnovo by sa mal zmeniť aj Batman a nemal by pôsobiť tak umelo ale skôr prirodzene.

Vedľajšie misie budú v podobe Crime in Progress, čo bude znamenať, že počas vašej ceste mestom narazíte na prepad či iný zločin a bude len na Vás či zakročíte a ukončíte to alebo budete pokračovať vo svojej misii. Takéto bočné misie budú len obohatením a zdrojom bonusových bodov. Taktiež vám to dopomôže vo vybudovaní povesti Hrdiny v radoch polície. Čakajú na vás taktiež módy ako Most Wanted v ktorom sa budete naháňať po meste s najväčšími super nepriateľmi. Dark Knight systém, ktorý sa zase postará o stále náročnejšiu hru a bude vám predhadzovať výzvy.Samozrejme môžme očakávať aj Challenge mod vo vylepšenej podobe.

Batman bude mať taktiež vylepšený detektívny mód v ktorom sa bude vracať na miesto činu, analyzovať a hľadať. Po vyriešení vám bude odmenou video ktoré celý zločin vysvetlí v podobe príbehu aj so súvislosťami.

Batman: Arkham Origins taktiež vychádza aj vo verzii pre PlayStation Vita a Nintendo 3DS. Hra vychádza pod názvom Batman: Arkham Origins Blackgate a bude robená v 2D móde ako ho poznáme napríklad z hry Metroid. Tu však príbehom bude hra prebiehať po udalostiach ktoré nastanú v hlavnej hre Origins. I keď hra je robená v 2D, tvorcovia sa snažili aby hra pôsobila po vizuálnej stránke 3D dojmom.Ci sa to už ujme, to sa ešte len uvidí.

Vo väznici Blackgate Penitentiary sa začne vzbura a vy okrem toho, že vzburu sa budete snažiť potlačiť musíte najprv zistiť čo sa vlastne stalo. Čaká na vás vo svojom jadre klasická plošinovka, kde budete skákať, krčiť sa a bojovať so nekonečným zástupom nepriateľov. Pri bojoch Batman bude mať tak isto k dispozícii Freeflow a aj všetky vymoženosti ako v pôvodnej hre a samozrejme detektívny mód.

Taktiež Batman Arkham Origins dostane po prvý krát multiplayer, kde ako už bolo spomenuté pôjde o boje z pohľadu tretej osoby kde hráči dostanú možnosť polapiť Batmana, alebo naopak.

Gameplay/Soundtrack:

Multiplayer Gameplay

Soundtrack

Poslednou novinkou je Collectors Edition, v ktorom sa nachádza množstvo bonusov.

 

Season Pass, ktorý obsahuje všetky DLC bonusy k hre-Black Mask DLC, Bruce Wayne Challenge, All suits DLC. Cena 19,99 dolárov.

 



Prístupov 6103
Kvalita článku
(70%) hlasov 1

PRÍSPEVKY
SLEDUJETE
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
Dojmy:Batman Arkham Origins
[ 5.10.2013] (príspevkov 0)
Batman Arkham Origins: Soundtrack
[ 4.10.2013] (príspevkov 0)
Batman: Arkham Origins : Motion Capture ...
[ 4.9.2013] (príspevkov 0)